L’Edat Mitjana torna a Burjassot el cap de setmana del 26 al 28 de maig

19 maig 2017|Burjassot

Des de 26/05/2017 fins a 28/05/2017

Mercado Medieval programa
Mercado Medieval 2017 ok

Cavallers, dames, orcos, el soc àrab, oficis antics, etc. Tot es donarà cita a Burjassot el cap de setmana del 26 al 28 de maig ja que el municipi torna a l’època de l’Edat Mitjana de la mà de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut que ha programat, aqueix cap de setmana, el Mercat Medieval Les Sitges. Una cita obligatòria en el municipi des de fa 17 anys.

Emmarcat en la programació cultural del municipi, no en va és l’activitat més demandada per les veïnes i els veïns i la que més públic congrega, el Mercat Medieval Les Sitges obrirà les seues portes el divendres a partir de les 19 hores. I, a partir d’aqueix moment, les animacions, el teatre, les cercaviles, la música o el ball, no cessaran en tot el cap de setmana. Tot açò unit als llocs del propi Mercat i de les entitats socials de Burjassot que, un any més, van a tenir una gran presència en el mercat.

L’obertura del Mercat Medieval Les Sitges serà el divendres 26 de maig a les 19 hores amb un gran cercaviles per tots els carrers del mercat: Jorge Juan, Plaza de l’Ajuntament, Passeig de Concepción Arenal i Hernández Casajuana. Després del cercaviles, sobre les 19:15 hores serà el moment de l’actuació del grup cristià Jabardeus i, a les 20 hores, la primera de les representacions teatrals amb la companyia “El Ball de Sant Vito” que donarà pas al circ de la companyia “Estelar” i a la música i el ball de la companyia El Laff. Ja en horari de nit, sobre les 22 hores, nova representació teatral amb la companyia “Tragaleguas” que passarà el testimoni a la música i el ball del Laff, tancant la nit “Insidefantasy” amb els Orkos, espectacle que es repetirà el dissabte a les 23 hores i el diumenge a les 21 hores.

El matí del dissabte i del diumenge començaran per als habitants del mercat a les 11H del matí, moment en el qual s’obrirà tant el propi mercat com el soc àrab. Des d’aqueix moment i fins a les 14 hores es succeiran els espectacles, per a tots els públics, entre els quals no faltaran el circ, el teatre, la música cèltica i fins i tot les exposicions amb la xarrada “Nosaltres els càtars”. A la vesprada, l’activitat començarà a les 17 hores, tancant a les 23 hores, tots dos dies.

No faltarà tampoc en aquest Mercat Medieval Les Sitges la ludoteca, el tiovivo, les taules d’enginy i els jocs d’habilitat, el campament medieval, les exposicions o els oficis antics amb el tintorer, el meler o el resiner, acompanyats dels escultors, entre uns altres.

Un cap de setmana amb encant, recuperant tradicions i amb la possibilitat de gaudir de la millor programació cultural, la del Mercat Medieval Les Sitges, sense necessitat d’eixir de Burjassot.