El Pavelló Cobert acull una exhibició de tenis taula, diumenge 24 de març

12 març 2024|Burjassot

Des de 24/03/2024 fins a 24/03/2024

TORNEO EXHIBICION 24 MARZOv5

El Pavelló Cobert de Burjassot es transformarà, diumenge que ve 24 de març, per a donar cabuda a una exhibició esportiva molt diferent de les que, setmana a setmana, acull aquest espai. En esta ocasió, el Club Tenis Mesa AST, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez, presentarà aquest esport al Pavelló perquè tot el municipi el conega i s’anime a practicar-lo.

L’entitat, la seu de la qual està en el carrer Santa Teresa, 1 de Burjassot, començarà la jornada a les 09.00 hores, moment en el qual ja estaran muntades les cinc zones de joc en les quals es dividirà el Pavelló: una per a adults, una per a xiquetes i xiquets, dos per a exhibició i una d’entrenament. Cadascuna d’elles comptarà amb les seues taules en les quals es podrà no sols veure com juguen els components de l’entitat sinó, també, llançar-se a practicar este esport.

Fins a les 14.00 hores, totes les persones que així ho desitgen, podran passar-se pel citat espai municipal ja que l’entrada és lliure i gratuïta fins a completar aforament. L’únic requisit per a participar és tindre ganes de conéixer este esport i de practicar-lo ja que totes les persones que passen pel Pavelló podran fer els seus primers passos en el tenis de taula

El club han posat a la disposició de la ciutadania dos telèfons, 650 28 73 91 i 65 33 75 85 per a aclarir qualsevol dubte sobre la jornada o donar informació sobre l’entitat.