El Parc de La Granja s’ompli de jocs, música i màgia per a acollir la III Fira de la Infància i l’Adolescència

8 novembre 2023|Burjassot

Des de 19/11/2023 fins a 19/11/2023

burjassot_feria de la infancia_rrss-03

Tot està preparat perquè el diumenge 19 de novembre, Burjassot visca una gran jornada festiva dedicada a la infància i adolescència. El Parc de La Granja es transformarà en una gran zona de jocs, música i màgia en la qual no faltarà l’exhibició de la Unitat Canina de la Policia Local o la participació de les voluntàries i els voluntaris de Protecció Civil que, al costat de les entitats que munten les seues carpes informatives, faran que siga un diumenge inoblidable.

L’Ajuntament, a través de Regidoria de Protecció i Drets de la Infància coordinada per Yolanda Andrés, celebrarà la III Fira de la Infància i l’Adolescència, la qual començarà a les 10.30 hores amb el so de la Batucada Raizes. A continuació, quedaran obertes les diferents carpes informatives de les entitats, associacions i regidories que donaran a conéixer la faena que desenvolupen al llarg de l’any.

Després de fer una passejada per les carpes i de gaudir dels tallers de manualitats, l’espai mini o la zona de multiaventura, sobre les 11.30 hores, tindrà lloc la lectura dels Drets de la Infància, mentre que a les 12.00 hores està prevista l’exhibició de la Unitat Canina de la Policia Local i el taller de primers auxilis de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil.

De vesprada, sobre les 17.30 hores, hi haurà un número de màgia pels drets de la infància i es podrà continuar gaudint de tota l’oferta d’activitats de la Fira, la qual tancarà les portes a les 19.00 hores.