El Ple de l’Ajuntament de Burjassot aprova una moció per a commemorar el centenari del naixement de Vicent Andrés Estellés

28 febrer 2024|Burjassot

Vicent Andrés Estellés

La sessió ordinària del mes de febrer del Ple de l’Ajuntament de Burjassot ha aprovat, amb els vots a favor del PSPV-PSOE, Compromís i Unides Podem, i en contra del PP, Vox i el regidor No adscrit, la moció presentada pel PSPV-PSOE i Compromís per a commemorar el centenari del naixement del poeta burjassoter més universal, Vicent Andrés Estellés.

En els acords de la moció s’arreplega que el 2024 “siga declarat Any Estellés en les terres valencianes” i que l’Ajuntament de Burjassot, “com a ciutat natal del poeta, impulse la programació d’activitats i que faça les inversions necessàries i pertinents”. Així mateix, el text arreplega que es cree una comissió de treball per a programar activitats en les quals es compte amb la família i amb el teixit associatiu i veïnal de Burjassot.

D’igual manera, la moció arreplega “que es reclame a la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, la posada en marxa de l’Aula Didàctica i la Càtedra Vicent Andrés Estellés” i que es “dinamitze la Ruta Estellés per part de l’Ajuntament”.