El Poliesportiu Municipal acull la II edició de “Burjassot X Animals”

4 octubre 2023|Burjassot

Des de 07/10/2023 fins a 09/10/2023

BURJASSOT X ANIMALS - Cartel

La Regidoria de Benestar Animal, dirigida per Juan Manuel Hernando, amb la col·laboració de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (*SPAB) ha organitzat la II edició de “Burjassot X Animals”, un esdeveniment que es desenvoluparà en el Poliesportiu Municipal, del 7 al 9 d’octubre.

Aquesta edició comptarà novament amb diferents llocs informatius de comerços, llepolies per a mascotes, fotos, assessorament nutricional caní i felí i la competició d’Agility, que tindrà lloc durant les tres jornades.

El dissabte 7 d’octubre, la cita serà a les 15.00 hores en el Poliesportiu Municipal, on s’iniciarà la primera prova d’Agility per a, a les 17.00 hores, donar pas a la fira per a mascotes. El dissabte, les activitats finalitzaran sobre les 20.00 hores.

El diumenge 8 d’octubre, els més matiners podran gaudir de la competició d’Agility, a partir de les 8.00 hores. Sobre les 11.00 hores, començaran les activitats infantils, amb l’Atelier de jocs, una col·lecció de jocs de fusta ecològics i la fira per a mascotes, finalitzant la jornada cap a les 14.00 hores. El dilluns 9 d’octubre, l’activitat començarà també a les 8.00 hores amb les proves d’Agility; a les 9.00 hores, la SPAB de Burjassot posarà una taula solidària i, a les 11.00 hores, començarà la fira per a mascotes i la ludoteca infantil.

Tant el 8 com el 9 d’octubre, hi haurà un Agility humà en el qual podran participar les famílies al costat de les seues mascotes, convertint-se les persones en obstacles per als cans i hi haurà també una yincana canina.