El professor Carlos Caurín ofereix al professorat de Burjassot una jornada sobre educació emocional davant l’inici del nou curs

21 juliol 2017|Burjassot

educación emocional

Davant la imminent obertura del nou curs escolar, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot ha programat una jornada de benvinguda al nou curs orientada principalment al professorat, que tindrà lloc el pròxim 6 de setembre, en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado del municipi, de 10 a 11:30 h.

Es tracta d’una jornada de trobada, primera presa de contacte i formació entre els professionals docents, amb l’objectiu de donar per iniciat el nou curs. En la jornada, es comptarà amb la presència de Carlos Caurín Alonso, professor de la Universitat de València en Ciències Experimentals i Socials, que oferirà una sessió amb el títol “Eines d’educació emocional i empatia per a fomentar la convivència en els centres escolars. Mediador escolar i coordinador de diversos programes de mediació en diferents col·legis públics i concertats, Carlos Caurín és també director i professor del postgrau de Mediació en l’àmbit educatiu.

Per a planificar la Jornada, els professors i professores dels centres educatius de Burjassot que estiguen interessats a acudir a aquesta trobada, han d’emplenar una fitxa d’inscripció que des de la Regidoria s’ha fet arribar a tots els centres educatius i remetre-la al correu electrònic bienestarsocial@ayto-burjassot.es, amb termini límit fins al 4 de setembre de 2017.