La tornada de “Thor” i “El pequeño vampiro” inauguren la programació de novembre en el Cinema Tívoli

30 octubre 2017|Burjassot

Des de 03/11/2017 fins a 05/11/2017

Burjassot PEQUEÑO VAMPIRO cast

El Cinema Tívoli de Burjassot, que va acomiadar la seua programació d’octubre amb les obsessives bogeries de la comèdia espanyola TOC TOC, ja ha presentat la programació d’estrenes cinematogràfiques de la qual podran gaudir els espectadors i espectadores del municipi, durant el mes de novembre. El primer cap de setmana del mes, del 3 al 5 de novembre, arribaran les pel·lícules “El pequeño vampiro”, per a públic menut i familiar i “Thor: Ragnarok”.

“El pequeño vampiro” és una pel·lícula d’animació alemanya que presenta a Rudolph, un xic adolescent de tretze anys que, a més, és vampir. La vida del jove es complica en el moment en el qual un prestigiós cazavampirs comença a perseguir-los a ell i a la resta del seu clan. Les projeccions de “El pequeño vampiro”, una pel·lícula per a tots els públics serà el divendres 3 i el dissabte 4 de novembre, a les 19h i el diumenge 5 de novembre, a les 17h. 

Thor, el famós superheroi de Marvel Comics, torna a la gran pantalla amb la tercera part de la trilogia, “Thor: Ragnarok”, una pel·lícula que es projectarà en el Tívoli el divendres 3 i el dissabte 4 de novembre, a les 22:30h i també el diumenge 5, a les 19:30h. En aquest lliurament, Thor està pres a l’altre costat de l’univers sense el seu poderós martell i s’enfronta a una carrera contra el temps. El seu objectiu és tornar a Asgard i parar el Ragnarok perquè significaria la destrucció del seu planeta natal i la fi de la civilització Asgardiana a les mans d’una totpoderosa i nova amenaça, la implacable Hela.

Per a la resta de mes, els títols que hi ha programats i confirmats són “Deep: el pulpo” i “El secret de Marrowbone”, del 10 al 12 de novembre; “Oro” i “Amarillito” es projectaran del 17 al 19 de novembre i, durant l’últim cap de setmana del mes, arribaran a la pantalla del Tívoli “Gatos: viaje de vuelta a casa” i “La llamada”.