El Tívoli acull la representació de “Celeste Lucifer”, dirigida pel burjassoter José Alberto García

6 setembre 2023|Burjassot

Des de 17/09/2023 fins a 17/09/2023

Celeste Lucifer 17-09-23

Les portes del Centre Cultural Tívoli de Burjassot s’obriran diumenge que ve, 17 de setembre, a les 19.00 hores, per a acollir una nova representació teatral. “Celeste Lucifer” és el nom de l’obra que, dirigida pel burjassoter José Alberto García i creada per Antonia Bueno, es posarà en escena per al gaudi de tot el municipi.

D’entrada lliure i recomanada per a majors de 14 anys, la comèdia està a càrrec de la formació Burja Teatro i està interpretada per Bernar Alcover i César Vercher.

Celeste Lucifer és, en paraules dels seus creadors, “un divertimento angèlic-infernal” que explica com, per una fallada del temps i de l’espai, Lucifer apareix en el cel i es troba amb Sant Miquel. Què pot ocórrer en aquest nou combat, ara escènic, entre el dimoni i l’arcàngel?…només el públic assistent a la representació podrà descobrir-ho i veure com, el retrobament d’aqueixa estranya parella pot portar-los a morir…de riure!.

L’obra compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Cultura i Joventut, dirigida per Javier Naharros i amb la producció de Montau.