El V Circuit RunCancer arribarà a Burjassot, el 9 de juny

16 gener 2019|Burjassot

Circuito RunCancer

El Palau de Congressos de València ha albergat la gala de presentació de la V edició del Circuit RunCancer, una iniciativa esportiva i solidària impulsada des de l’Associació Espanyola contra el Càncer que, des de la seua creació en 2015 ha aconseguit una recaptació total de 774.707 euros. El municipi de Burjassot ha estat present en la gala, representat per l’alcalde, Rafa García; el regidor d’Esports, Manuel Pérez Menero i una representació de la Junta Local contra el càncer del municipi, amb la seua presidenta, Lola Angresola al capdavant.

I és que el municipi de Burjassot torna a sumar-se al Circuit RunCancer, per quart any consecutiu, amb una carrera i una marxa que se celebraran, pels carrers de la localitat, diumenge que ve 9 de juny. Burjassot s’uneix així a les huitanta localitats que, en 2019, participaran amb l’organització d’un total de huitanta proves amb marxa i, 18 d’elles, amb modalitat de carrera.

L’objectiu RunCancer d’enguany, que se celebrarà entre febrer i desembre, és superar els 315.000 euros, amb l’adquisició de dorsals i samarretes, la imatge de les quals, protagonitzada per una suma de cors s’ha presentat també en la gala, i els 75.000 participants.