Al maig, torna a reunir-se el Consell Municipal de Participació Ciutadana

29 abril 2021|Burjassot

Des de 06/05/2021 fins a 06/05/2021

Mosaico-Escudo-Ayuntamiento.jpg

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha convocat una nova sessió del Consell Municipal de Participació Ciutadana que tindrà lloc dijous que ve 6 de maig, a les 18.30. La sessió se celebrarà per via telemàtica i, en l’Ordre del dia de la sessió consta la lectura i aprovació de l’acta de l’última sessió del consell celebrada el passat 10 d’abril de 2020.

A més, com a principals punts a tractar està la informació sobre el destí dels romanents del pressupost municipal de 2020; la informació sobre la planificació de les accions referents a transparència i participació ciutadana i les respostes a les preguntes plantejades.

Per a participar en la sessió, els membres hauran d’inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a agenda21@burjassot.es o un missatge de Whatsapp al número 666475486, indicant el nom de l’entitat a la qual es representa si escau, el nom de la persona que assistirà, així com una adreça de correu electrònic i un número de telèfon de contacte.

L’enllaç i les instruccions d’accés a la sessió telemàtica es remetran als participants amb anterioritat a l’inici del consell. Els participants també podran remetre les seues preguntes, que es contestaran durant la sessió o posteriorment, a agenda21@burjassot.es o Whatsapp a 666475486, igualment identificant el nom d’entitat o persona membre que fa la pregunta. Durant la sessió es podran formular preguntes per escrit en el xat que seran contestades, també, amb posterioritat.