Lliurats els reconeixements a l’alumnat guanyador del concurs de portades de les agendes de Secundària

13 setembre 2023|Burjassot

Premios Agendas

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot ha sigut testimoni del lliurament dels premis a les guanyadores i guanyadors del concurs de portades que han il·lustrat les agendes/guies escolars 2023-2024 dels IES públics del municipi. Unes agendes editades pel Consistori, a través de la Regidoria d’Igualtat i Feminisme, dirigida per Yolanda Andrés.

L’alumnat premiat va rebre un diploma acreditatiu que els reconeix com a guanyadors i un xec per valor de 100€ per a gastar en els comerços del municipi, lliurats la regidora i per l’alcalde de Burjassot, Rafa García. Els finalistes van rebre també un diploma de reconeiximent.

El dibuix de la portada guanyadora de l’IES Comarcal ha sigut el d’Anna Quevedo Almina, sent finalista Julia Moreno Ballester; en el cas de l’IES Federica Montseny, la portada guanyadora ha sigut la creada per Rim Raouay El Hadri, sent els finalistes Natalia Andrés Benito i Álvaro Fuentes Moraleda i, finalment, en l’IES Vicent Andrés Estellés, Johana Alba Moya ha sigut la guanyadora, amb Melany Agustina Cayetano Suárez i Ainhoa Escamilla Martínez com a finalistes.

El màxim representant municipal, Rafa García, va donar les gràcies a totes i tots els participants en el concurs i va remarcar la importància que accions com aquesta siguen secundades tant des dels centres educatius com des de l’alumnat, que ha creat portades amb grans missatges relacionats amb la igualtat.

L’agenda/guia que s’ha elaborat és una eina tant per al curs escolar com per a detectar i previndre qualsevol situació que puga desembocar en un cas de violència sexual, tant en les relacions personals de l’alumnat com a través de les xarxes socials.