L’Ecoparc mòbil ha tornat a fer parada en Burjassot

17 maig 2021|Burjassot

Des de 17/05/2021 fins a 19/05/2021

Ecoparque diciembre

Fidel a la seua cita mensual, l’ecoparc mòbil de l’Entitat Metropolitana per al Tractament de residus (Emtre) ha tornat a fer parada a Burjassot aquesta setmana.

Concretament, va a estar en l’aparcament de les Palmeres des de hui dilluns 17 de maig i fins al dimecres 19 de maig en el seu horari habitual, als matins de 10.00 a 14.00 hores i a les vesprades de 16.00 a 19.00 hores.

Portant els residus que no tenen un contenidor específic a l’Ecoparc, s’eviten els seus abocaments incontrolats, es redueix el volum de fem que acaba en un abocador, s’estalvia en matèries primeres i energia en reciclar i s’ajuda al tractament adequat de tots els residus. Aquesta acció, per tant, ajuda a cura de l’entorn i, amb això, també del medi ambient.

En els Ecoparcs mòbils de la Emtre es poden depositar residus com ara olie de cuina i de cuina, pintures, dissolvents o càpsules de café, entre altres elements. També es poden depositar llibres i revistes, piles, termòmetres, reactius de laboratori, aerosols, aparells electrònics xicotets bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.

El mes vinent l’Ecoparc tornarà a Burjassot, concretament, del dijous dia 3 al dissabte dia 5 de juny.