Gran actuació dels corredors de Burjarunners en el Trail 3Pics “Les Rodanes” de Vilamarxant

29 gener 2018|Burjassot

Burjarunners- Trail Villamarchante

Amb la il·lusió que els caracteritza, disposats a gaudir de la muntanya i amb un grup ben nodrit de components del club. Així arribava aquest cap de setmana el club esportiu Burjarunners de Burjassot a la localitat de Vilamarxant on ha tingut lloc el Trail 3Pics “Les Rodanes”.

Una competició dura en un enclavament natural únic en el qual els corredors de Burjarunners han tornat pel cap alt alt del podi amb uns resultats esportius immillorables en la prova dels 28K. En categoria sènior femenina, Vanessa Jiménez Estevez s’alçava amb el primer lloc mentre que, en el cas de la categoria master masculí, el tercer lloc era para Toni Sánchez Ruiz.

Aquests resultats són una gran mostra de la bona salut del club que, tots els dimarts i els dijous, realitza els seus entrenaments adaptant-se a les característiques dels seus corredors i a les carreres que tenen marcades en el calendari. El punt de trobada, per a aquelles persones que vulguen unir-se a aquests entrenaments i pertànyer al club és la Plaça de l’Ajuntament, els citats dies, a les 19:30h.