Les Biblioteques Municipals continuen, al juny, amb activitats de respecte al medi ambient

30 maig 2022|Burjassot

Des de 02/06/2022 fins a 02/06/2022

Les Biblioteques Municipals de Burjassot han programat, per al mes de juny, noves activitats d’animació lectora i foment de la lectura que estaran centrades en l’educació i la conscienciació mediambiental. Activitats amb les quals commemoraran també el Dia Mundial del Medi Ambient i el Dia Mundial dels Oceans.

La primera activitat per als més menuts de la casa serà el dijous 2 de juny amb el contacontes “Nana i l’arbre que tenia set”, una activitat que es desenvoluparà al costat de la Fundació Musol, que ha sigut l’encarregada de publicar aquesta rondalla sobre el valor de l’aigua i l’impacte del canvi climàtic en un llogaret del Senegal. Serà a les 18.00 hores a la Biblioteca Infantil.

Un dia més tard, el divendres 3 de juny, arriba a la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura la presentació de la novel·la Vacaciones de ensueño, de la burjassotera Tania Jorques. Una obra directa, senzilla, plena de sentiments i d’una història d’amor en la qual els lectors coneixeran a Raúl i María, els protagonistes d’aquest genial llibre. Serà a les 19.00 hores.

El dimecres 8 de juny, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial dels Oceans, l’animació lectora de la Biblioteca Infantil començarà a les 18.00 h,  amb una assemblea entre tots els participants perquè coneguen tan destacada efemèride. Després, es projectaran diversos vídeos on es mostrarà en què consisteix l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) nº 14 de l’Agenda 2030 i, per a acabar la vesprada, es durà a terme un taller en el qual els participants  podran crear un aquari marí de paper.

La sessió del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults, el dimecres 29 de juny, dedicada al llibre Las fuentes del silencio, de Ruta Sepetys i el Mercat del Bescanvio de Llibres, el dijous 30 de juny de 17.00 a 20.00 hores, seran les activitats que tancaran la programació de juny a les Biblioteques Municipals.