‘Kellys en acción’, la nova obra de teatre de Paraules i Dones per a la commemoració del 8M

1 març 2024|Burjassot

Des de 07/03/2024 fins a 07/03/2024

L’Associació Teatral Paraules i Dones de Burjassot torna a estar a l’altura amb la promoció efectiva de la igualtat i ho fa secundant i involucrant-se directament en la programació municipal per a la commemoració del 8M, Dia Internacional de la Dona. Així, l’apartat de les arts escèniques per a la celebració a Burjassot del 8M, el posarà Paraules i Dones amb l’estrena de la seua nova obra, Kellys en acción. La funció tindrà lloc el dijous 7 de març, a les 19 h, en el Centre Cultural Tívoli, amb entrada lliure i gratuïta.

El text, escrit i dirigit per Inmaculada Ibáñez amb tota la música cedida pel compositor i músic de Burjassot, Manuel Morcillo, pretén donar visibilitat al col·lectiu de dones que, de diferents nacionalitats, cansades de pertànyer a un sector invisible i precari, decideixen unir les seues forces i lluitar per la igualtat plena dels seus drets, tant laborals com socials, creant per fi una empresa que empodere a les empleades de la llar i dignifique el sector.

Pilar García, Emilia Villanueva, Puri Laserna, Paquita Garrido, Amparo Lillo, María Muñoz i Manoli Martínez conformen l’elenc que donarà vida a esta tropa de Kellys disposades a millorar la seua situació laboral i social. Completen el repartiment, per ordre d’aparició, Mª José Sanz, Mª Ángeles Hernández, Mª Carmen Viana, Inmaculada Ibáñez, Amparo Sogorb, Manoli Martínez, Mª José Jara, Pablo Martínez, Vicente Navarro, Ángeles Montero, Rosana Lozano i Marzia Monteleone. A més, per a esta nova història entre bastidors de Paraules i Dones, un nodrit grup de regidors i regidores de la corporació municipal es pujaran també a l’escenari en la pell de diferents personatges. Elles i ells són Estefanía Ballesteros, Isabel Mª Mora, María Muñoz, Javier Naharros i Marcos Campos.

Completa l’equip tècnic Mamen Viana, ajudant de direcció; Vicente Navarro, traspunt; Jordi Gimeno, tècnic i Lucía Sanahuja, ajudant tècnic.