La Biblioteca Infantil celebra les Falles amb tres divertides vesprades temàtiques d’animació lectora

6 març 2015|Burjassot

Burjassot fa olor de Falles en tots els seus carrers, en tots els seus racons i, la Biblioteca Infantil no és una excepció, ja que vol que els seus menuts usuaris no solament coneguen les festes per excel•lència dels valencians sinó que, a més, decoren el seu espai amb els elements més típicament fallers. Així, els dies 9, 10 i 12 de març les activitats gratuïtes d’animació lectora estaran dedicades a les Falles.

El primer dels dies, el 9 de març a partir de les 18 hores, l’activitat introduirà els xiquets en el món de les Falles, en la seua història, com van sorgir, el seu motiu de creació, què signifiquen… En definitiva, els seus orígens. Els coneixeran a través de diferents dibuixos, acompanyats de textos referents a la festa. Amb tots els dibuixos es crearà la Falla de la Biblioteca Infantil.

Els petards seran els protagonistes de l’animació del dimarts 10 de març, també a partir de les 18 hores, amb el Taller de petards i ambientació fallera, en el qual els xiquets podran crear, amb paper de colors, els seus especials petards, que serviran per decorar la biblioteca i convertir-la en un vertader Casal Faller.

Per finalitzar la setmana, el dijous 12 de març, una gran “globotà” en la Plaça de la Casa de Cultura, posarà el fermall a la setmana fallera de la Biblioteca Infantil. Una “globotà” a la qual estan convidats tots els xiquets de Burjassot que podran sentir-se pirotècnics per un dia i explotar ells mateixos els globus. Serà a partir de les sis de la vesprada.

Setmana intensa per als usuaris de la Biblioteca Infantil que, a més, el dimecres 11 de març tindran també una altra vesprada d’animació lectora que tindrà la poesia com a protagonista, “La pata mete la pata”.