La Biblioteca Infantil acomiada les Animacions Lectores de maig amb una vesprada de jocs de taula

21 maig 2024|Burjassot

Des de 28/05/2024 fins a 28/05/2024

Acaba el mes de maig i les Biblioteques Municipals finalitzen les activitats d’Animació Lectora del mes. I en este cas ho fan d’una forma molt divertida: celebrant el Dia Internacional del Joc i el Dia Internacional del Joc de taula.

La cita serà el dimarts 28 de maig, a les 17.00 hores, a la Biblioteca Infantil, on tindrà lloc l’animació ‘Juguem? Vesprada de jocs de taula a la Biblioteca’ amb l’objectiu de posar en valor la importància del joc en el desenvolupament infantil, l’aprenentatge i l’adquisició d’habilitats.

Jugant, els xiquets i les xiquetes fan coses tan importants com exercitar la curiositat, socialitzar, practicar la lectura i l’escriptura, gestionar les seues emocions… A més, és l’oportunitat perfecta per a passar temps de qualitat amb la família, de manera que tots els beneficis del joc també poden incidir en les persones adultes.

Així, en la Biblioteca Infantil, hi haurà puzles, trencaclosques i altres jocs de taula senzills, a més del Catan, La Fallera Calavera o el clàssic Parxís. Tot per a gaudir d’una vesprada diferent aprenent i gaudint amb la família.