La Biblioteca infantil inicia el desembre celebrant el Nadal

22 novembre 2023|Burjassot

Des de 01/12/2023 fins a 01/12/2023

Desembre és un mes molt especial per als menuts usuaris de la Biblioteca Infantil de Burjassot. A la il·lusió de l’arribada del Pare Noel i dels Reis Mags, s’uneix la decoració nadalenca de les seues cases.

Des de l’equip de les Biblioteques Municipals de Burjassot, faran que les usuàries i usuaris també senten la Biblioteca Infantil com la seua pròpia casa i, des de l’1 al 22 de desembre, podran decorar-la amb motius nadalencs.

A més, al desembre, continuaran les activitats d’animació lectora. La primera tindrà lloc l’1 de desembre, a les 18.00 hores, amb l’animació Un calendari de contes.

Una de les tradicions més arrelades del Nadal és el Calendari d’Advent. Però, en lloc de xocolates en cada casella del calendari, la Biblioteca Infantil de Burjassot proposarà als participants en l’activitat compondre entre tots, un calendari de llibres i contes: 24 històries que marcaran el compte arrere fins a Nadal i que es reuniran en el centre d’interés de la biblioteca.

Amb esta activitat, xiquetes i majors aprendran un munt de coses: a orientar-se per la biblioteca, a descobrir quins tipus de llibres diferents hi ha, a conéixer com s’organitzen i ordenen, etc, i també coneixeran què és un centre d’interés i el seu paper en l’animació lectora.