La campanya ‘Els joguets no tenen sexe’ torna a Burjassot, amb xarrades i teatre, orientats a famílies i centres educatius

22 novembre 2023|Burjassot

Des de 11/12/2023 fins a 11/12/2023

Juguetes sin sexo 11-12-2023

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria LGTBI que dirigeix Isabel Mª Mora, ha programat una xarrada de sensibilització que té a veure amb el temps de joc dels més xicotets i la desmitificació de rols de sexe a l’hora de jugar o de triar joguets. Amb el títol “Els joguets no tenen sexe”, la xarrada tindrà lloc dilluns que ve 11 de desembre, a les 17.30 h, a la Casa de Cultura. La xarrada tindrà una duració aproximada de 2 hores.

D’altra banda, els dies 11, 12 i 13 de desembre, entre les 9 h i les 13 h, en la Sala d’actes de la Casa de Cultura, s’ha programat un teatre de titelles orientat als escolars d’educació infantil i del primer cicle d’educació primària dels centres educatius de Burjassot. Es tracta de sessions lúdiques en les quals, a través del teatre de titelles i del contacontes, als més menuts se’ls fa arribar el missatge que no hi ha joguets de xics ni joguets de xiques i que poden jugar al que vulguen, amb qui vulguen i de la manera que vulguen.

Els centres educatius que vulguen assistir a les sessions de teatre matinal, han de sol·licitar-ho posant-se en contacte amb els responsables de l’activitat, a través del catàleg socioeducatiu del qual ja disposen els docents en els centres educatius.

Tant la xarrada ‘Els joguets no tenen sexe’ com les jornades de teatre compten amb la col·laboració de la regidoria d’Educació, que dirigeix Manuela Carrero.