La Casa de Cultura acull l’exposició fotogràfica “Radio Juventud. Cuna de Campeones’

20 febrer 2024|Burjassot

Des de 26/02/2024 fins a 08/03/2024

24-02-27_expo_radiojuventud-03

Eren joves, amb il·lusió, disposats a gaudir del seu esport favorit, el futbol, portant el nom de Burjassot per tota la geografia espanyola: Vicente Pérez, Enrique Lloret i Pepe Esteban. Van ser tres grans esportistes burjassoters que es mereixien el gran reconeixement i homenatge que, en forma d’exposició, se’ls farà a la Casa de Cultura.

La inauguració de la mostra serà el dilluns 26 de febrer a les 19.00 hores i es podrà visitar fins al divendres 8 de març, en l’horari habitual, de dilluns a divendres de 8.15 a 20.45 hores.

Embarcats en una aventura que els va portar a gravar el seu nom en la història del futbol valencià, Vicente, Enrique i Pepe van crear el seu equip de futbol a l’inici de la dècada dels seixanta. Un equip al qual van anomenar Radio Juventud, igual que el nom de l’emissora de ràdio de Burjassot de l’època que, en eixe moment, tenia una gran audiència entre la població burjassotera

L’exposició fa un recorregut fotogràfic per la història d’este especial equip de futbol creat del no-res, simplement amb la il·lusió i les ganes de fer una cosa gran per l’esport de Burjassot. Un merescut homenatge a tres grans esportistes i millors persones que van fer que el Radio Juventud es convertira en un poderosíssim i respectat equip de futbol.