L’educadora canina Maribel Coronado donarà consells per a preservar el benestar de les mascotes, en dies de petards

6 març 2018|Burjassot

Des de 09/03/2018 fins a 09/03/2018

Charla Mascotas y petardos 9-03-2018

Les mascotes, especialment els gossos i els gats, i els sorolls estridents o fortuïts no es porten gens bé. Així, l’estrès que nombrosos animals pateixen durant les tres setmanes de març en què s’estenen les Falles és notable i molts d’ells ho passen veritablement malament, tant a casa però sobretot passejant pel carrer, quan se senten exposats a la por que els produeixen els petards.

Pensant en els animals i en els amos d’aquests, que volen proporcionar el màxim benestar a les seues mascotes, l’educadora canina Maribel Coronado, oferirà una xarrada informativa divendres que ve 9 de març, a les 19:30h, en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot. Es tracta d’una trobada en el qual Maribel, amant dels animals, formada en la seua educació i ensinistrament i voluntària fundadora de la SPAB (Societat Protectora d’Animals de Burjassot) oferirà útils consells, mesures o estratègies per a preservar la calma de les seues mascotes, en uns dies en què el soroll dels petards, de les mascletàs o de les xarangues és incessant. La xarrada està únicament dirigida als propietaris de mascotes, no cal acudir amb elles al Consistori. 

Comptant amb col·laboració de la regidora de Benestar Animal, Olga Camps, s’anima als propietaris de gossos i gats al fet que acudisquen a aquesta xarrada doncs d’ella eixiran amb eines d’utilitat per a poder calmar l’ansietat de les seues mascotes durant aquesta època de l’any, tan sorollosa.