La Fundació Diagrama presenta una exposició a Burjassot sobre el seu compromís amb el valor i l’ocupació

6 juliol 2017|Burjassot

Des de 10/07/2017 fins a 04/08/2017

Expo Diagrama

La Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura de Burjassot obrirà, dilluns que ve 10 de juliol, una nova exposició fotogràfica. Presentada per la Fundació Diagrama, la mostra es diu “Compromesos amb la formació i l’ocupació” i es podrà visitar fins al 4 d’agost, en l’horari habitual d’estiu de la Casa de Cultura, és a dir, de dilluns a divendres, de 8 a 14 h.

La Fundació Diagrama és una organització sense ànim de lucre que naix en 1991 amb l’objectiu de treballar en l’atenció de les necessitats de persones en risc d’exclusió social, especialment xiquets, joves, famílies, dones i persones en situació de dependència. L’exposició que arriba al juliol a Burjassot s’emmarca dins de les activitats que, des de Diagrama, es duen a terme tots els anys en matèria de sensibilització. A través d’una col·lecció de 32 fotografies, es pretén donar a conéixer el treball que la Fundació realitza en l’àrea d’inserció. Les fotografies estan preses pels propis professionals de la Fundació Diagrama, que diàriament formen, acompanyen i donen suport a les persones a les quals atenen durant el seu procés d’inserció sociolaboral.

L’objectiu principal d’aquesta exposició és mostrar la importància que té el procés d’integració sociolaboral per a les persones que es troben en situació vulnerable o en risc d’exclusió, promovent una reflexió sobre els valors i actituds necessaris per a contribuir a la construcció d’una societat més justa i igualitària.

A través de fotografies i panells amb textos explicatius, la mostra descriu tot el cicle que han de realitzar els menors atesos per Fundació Diagrama en matèria de formació, tallers i pràctiques prelaborals de cara a facilitar així el seu accés al mercat laboral.