La III Fira de l’Orquídia de Burjassot arriba el 31 de març a l’Antic Mercat Municipal

22 març 2023|Burjassot

Des de 31/03/2023 fins a 02/04/2023

Cada any sorprén la ciutadania i li fa conéixer noves classes d’orquídies, la precedència de les quals pot ser de qualsevol part del món. L’Associació d’Amics dels Orquídies de Burjassot (AOB) ja ho té tot preparat per a tornar a sorprendre, un any més, tant als burjassoters com als nombrosos visitants que donen suport a la Fira de l’Orquídia de Burjassot. 

Aquesta especial, curiosa i alhora educativa Fira arribarà el cap de setmana del 31 de març i de l’1 i 2 d’abril a l’Antic Mercat Municipal, situat en la Plaça Baltasar Mallent i en el carrer de Jorge Juan. La Fira, que en 2023 arriba a la tercera edició, comptarà amb la participació de diferents planteristes i hi haurà diferents exposicions d’orquídies i nombroses parades amb material per a la cura d’aquesta flor tan bonica i alhora delicada.

Planteristes provinents de Portugal, el Brasil, Sud-àfrica o l’Equador estaran al llarg de tot el cap de setmana en la Fira que espera comptar amb una gran nombre de visitants des del divendres 31 de març a la vesprada, moment en el qual obrirà les seues portes.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Mercats i Comerç, dirigida per Rosa Coca, a través de l’empresa pública CEMEF.