“La liga de la justicia” i “La librería”, pròximes estrenes en el Cine Tívoli

4 desembre 2017|Burjassot

Des de 08/12/2017 fins a 10/12/2017

la liga de la justicia
La librería

La programació cinematogràfica del cinema Tívoli de Burjassot continua avançant en el mes de desembre i, per al pròxim cap de setmana del 8 al 10 de desembre, té preparats dues noves estrenes que, sent molt diferents, estan tenint molt bon acolliment en les sales: “La liga de la justicia” i “La librería”.

“La liga de la justicia” és una pel·lícula nord-americana de superherois, basada en els còmics de DC Comics. Dirigida per Zack Snyder i amb guió de Chris Terrio, té com a protagonistes a Ben Affleck, Henry Cavill i Gal Gadot, entre uns altres. En aquest lliurament, després del sacrifici realitzat per Superman, la perspectiva de Bruce Wayne, nom darrer del qual s’oculta la identitat secreta de Batman, canvia radicalment. Impulsat per una restaurada fe en la humanitat i inspirat per l’acte desinteressat del Hombre de Acero, Wayne reevalúa els seus mètodes extrems i decideix reclutar a nous aliats amb habilitats extraordinàries. El seu objectiu és crear la Lliga de la Justícia: un equip de superherois que lluiten contra el crim i que defensen la Terra de tots els tipus d’amenaça. No recomanada per a menors de 12 anys, “La liga de la justicia” , es projectarà en el Tívoli en tres sessions diferents: el divendres 8 de desembre i el diumenge 10 de desembre, a les 17h i també el dissabte 9 de desembre, a les 19h.

D’altra banda, el cap de setmana vinent també arriba a la pantalla del Tívoli, l’última pel·lícula d’Isabel Coixet, “La librería”. Protagonitzada per Emily Mortimer i sent una coproducció entre Espanya, Regne Unit i Alemanya, la pel·lícula trasllada a l’espectador a l’Anglaterra de finals dels anys 50. Una dona, Florence Green, és la vídua d’un soldat que va lluitar durant la Segona Guerra Mundial. La dona decideix instal·lar-se en un poble costaner de la campinya britànica, xicotet i conservador. Allí decideix complir el seu somni: obrir la primera llibreria de la zona. Però, una empresa tan aparentment pacífica i innocent com aqueixa deslligarà tot tipus de reaccions entre els habitants de la localitat. I és que, tant els veïns del poble com la degana de la ciutat, li ho posaran molt difícil. Basada en la novel·la homònima de Penelope Fitzgerald, aquest drama amb rerefons històric, recomanat per a tots els públics, es projectarà el 9 de desembre, a les 22:30h i el diumenge 10 de desembre, a les 19:30h