“La Momia” tanca la temporada de cinema en el Tívoli per a donar pas a la Terrassa d’Estiu

12 juny 2017|Burjassot

Des de 16/06/2017 fins a 18/06/2017

La Momia

El cap de setmana vinent, des del divendres i fins al diumenge, el Centre Cultural Tívoli tancarà la seua temporada cinematogràfica per a donar pas a l’obertura de la Terrassa d’Estiu: el cinema a la fresca per als caps de setmana en l’Auditori del Casa de Cultura de Burjassot.

I per a tancar tota una temporada d’estrenes, la gran pantalla del Tívoli s’encendrà per a donar la benvinguda a La Momia, una pel·lícula de terror, acció i aventura al més pur estil nord-americà, dirigida per Alex Kurtzman i escrita per Jon Spaihts. Es tracta d’un reinici de la franquícia “The Mummy” protagonitzada per un elenc d’actors i actrius de luxe amb el protagonisme de Tom Cruise, a més de Annabelle Wallis, Sofia Boutella, Jake Johnson, Courtney B. Vance i Russell Crowe.

Malgrat estar enterrada en una tomba en el més profund del desert, una antiga princesa, a la qual li van arrebatar el seu destí, es desperta en l’època actual, portant amb si una maledicció que ha crescut fins a límits insospitats amb el pas de milers d’anys. La Momia es projectarà en el Tívoli, tant el divendres 16 de juny com el dissabte 17 de juny, a les 19h i a les 22:30h. Les projeccions del diumenge 18 de juny seran a les 17h i a les 19:30h. 

La Momia ha sigut una de les pel·lícules proposades per la Regidoria de Cultura del Ple infantil de Burjassot, integrada per Sofia Niang Forner i Natalia Navarro Triguero, per al tancament de la temporada del Tívoli. La programació d’aquesta pel·lícula, així la com d’altres futurs títols futurs per a la programació de la Terrassa d’Estiu, va quedar ratificada per l’última sessió del Ple Infantil, celebrada el passat 7 de juny.