La Piscina d’Estiu obrirà les portes el 14 de juny amb instal·lacions renovades i amb més parcel·les

9 juny 2022|Burjassot

Apertura Piscina de Verano

La calor ja està present en el dia a dia, no en va, en uns dies, començarà l’estació més calorosa de l’any, l’estiu. Com cada any, per a sufocar les altes temperatures, l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria d’Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez, obrirà les portes de les piscines d’estiu per al gaudi de la ciutadania.

El 14 de juny és la data marcada en el calendari per a donar-se el primer capbussó a Burjassot. I, amb tot l’estiu per davant, la piscina estarà oberta fins al diumenge 11 de setembre, en horari general de dimarts a diumenge d’11.30 a 19.30 hores. En el cas dels dissabtes, diumenges i festius dels mesos de juliol i agost, l’horari serà de 10.30 a 20.00 hores.

Enguany, les piscines obrin amb instal·lacions renovades, nova escala adaptada i un canvi important en la seua fisonomia amb pintura nova i un augment del nombre de parcel·les que es posaran a la disposició de les usuàries i usuaris de la piscina.

Les reserves de les parcel·les podran realitzar-se directament des dels dispositius mòbils dels usuaris i les usuàries i, com a novetat d’enguany, els usuaris podran anul·lar la reserva realitzada directament des del seu dispositiu mòbil o ordinador, dins de les sis hores anteriors a la reserva realitzada de la parcel·la. Igualment si s’ha de modificar la reserva, assistents, etc. es procedirà a la cancel·lació de la reserva i posterior lloguer amb els assistents i/o dades corregides. De manera automàtica, els diners de les entrades quedarà en el seu moneder virtual i, quan realitze una nova reserva, se li descomptarà.

Les reserves s’hauran de realitzar a través de la web municipal, PUNXANT ACÍ, seleccionant la parcel·la a ocupar i indicant les persones que la utilitzaran. Les reserves podran fer-se efectives com a màxim amb dos dies d’antelació i el pagament es realitzarà per internet en el mateix moment de fer la reserva. Per a poder accedir a les instal·lacions, s’haurà de presentar el DNI, NIE o permís de conduir.

Les parcel·les es poden reservar amb tres modalitats horàries: de matí, des de l’obertura de la piscina fins a les 15.00 hores; de vesprada, de 15.30 hores fins al tancament de la piscina i el dia complet, amb l’horari habitual de la instal·lació.

En el cas de no disposar de dispositius electrònics per a realitzar la reserva de les parcel·les, es podrà fer de manera presencial en la pròpia Piscina d’Estiu, en l’horari habitual d’obertura, amb l’ajuda del personal del servei municipal.

El preu d’entrada normal a la piscina és de 2,30€ per a tot el dia, mentre que enguany, com a novetat, també es pot adquirir entrada per a horari sol de demà o només de vesprada, a un preu de 1,60€. Les entrades amb preu reduït (menors donen 14 anys i majors de 60 anys) per a tot el dia tenen un preu de 1,70 euros, mentre que l’entrada reduïda per a l’horari únic de demà o de vesprada serà de 1,20€.