La solemne Exaltació de les Falleres Majors de Burjassot inicia els actes oficials de les Falles 2019

13 febrer 2019|Burjassot

Des de 23/02/2019 fins a 23/02/2019

Exaltación

Nervioses. Expectants. Disposades a gaudir del primer dels actes que obrin oficialment les Falles a Burjassot. Així estaran les Falleres Majors de les 13 comissions falleres de Burjassot que, dissabte que ve 23 de febrer, a partir de les 18 hores, viuran la seua Exaltació, a càrrec de l’Agrupació de Falles, presidida per Iván Heredia Cortés, i comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, de la mà de la regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros.

Una vesprada de celebració, de tradició i d’emoció en la qual el Centre Cultural Tívoli obri les seues portes a l’acte que posa el punt d’inici a les Falles del 2019 a Burjassot.

A les 18 hores serà la recepció, per part de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, de les Falleres Majors i Falleres Majors Infantils, acompanyades dels seus presidents per a, poc després, passar a la platea del Tívoli on la vesprada començarà amb un espectacle. Després d’aquest, començarà la Solemne Exaltació de les Falleres, en un acte que comptarà com a presentadora amb Mónica Segura Roca i com mantenidores, amb María González Martínez i Estefanía López Montesinos.

En una vesprada tan especial, a més de les recompenses falleres, també es farà lliurament de la Insígnia de Plata de la Ciutat de Burjassot a la Penya El Coet, pel seu treball, implicació i col·laboració en la difusió del bon ús de la pólvora a Burjassot a través de la realització de diferents xarrades i cursos oberts a la ciutadania i per la seua gran implicació amb el món de les Falles. Així mateix, també li serà entregada la distinció al Faller de la Comissió de la Falla Mendizábal, Juan Carlos Zamora Rueda, per la seua labor, per i per al món de les Falles del municipi.

Una vegada finalitzada l’Exaltació, i en el mateix Centre Cultural Tívoli, tindrà lloc el Sopar de Gala.