“Las aventuras de la intrépida Valentina”, de Teatro Mutis, arriben a Burjassot en un divertit matí de teatre a l’aire lliure

25 maig 2021|Burjassot

Des de 06/06/2021 fins a 06/06/2021

Cartel Valentina OK

La programació cultural a Burjassot continua oferint divertits espectacles a l’aire lliure per al gaudi de tota la família. En aquesta ocasió, l’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Estefanía Ballesteros, ha programat un nou espectacle protagonitzat per la intrèpida i valenta Valentina. 

Així, la funció “Las aventuras de la intrépida Valentina que arriben a Burjassot de la mà de Teatro Mutis, ompliran l’Auditori de la Casa de Cultura d’humor, amb titelles, actors i molt més el diumenge 6 de juny a les 12.00 hores en un espectacle gratuït per al qual és necessari sol·licitar la invitació PUNXANT ACÍ, ja que l’aforament és limitat.

Per a la realització de l’espectacle, es garantiran totes les mesures sanitàries, recordant al públic assistent que l’ús de la mascareta és obligatori des dels sis anys, durant tot l’espectacle. També hi haurà desinfecció de mans i presa de temperatura a l’entrar al recinte, s’assignaran els seients amb antelació i l’eixida del recinte es realitzarà de manera escalonada. A més, es recorda a tots els assistent que no es pot menjar ni beure en el recinte.

Les aventures de la intrèpida Valentina, portaran al públic de l’Auditori a una tranquil·la ciutat pròxima a la Vall Tenebrosa on viu Valentina, una jove inquieta, entremaliada i decidida que no suporta que li diguen que hi ha coses que no pot fer perquè “no són coses de xiques” i que no deixa de clavar-se en embolics. Per a salvar a la seua àvia serà capaç d’endinsar-se a la Casa de la Saviesa i, aleshores, li succeiran un munt de coses, aprenent de totes elles que tots som iguals, sense cap distinció de sexe.