Les Biblioteques Municipals celebren el Dia del Llibre amb una divertida animació lectora per a tots els públics

11 abril 2024|Burjassot

Des de 23/04/2024 fins a 23/04/2024

Biblioburro

El Dia Internacional del Llibre, el 23 d’abril, se celebrarà a Burjassot d’una manera molt especial. L’equip de Biblioteques Municipals ha preparat una divertidíssima activitat d’animació lectora que, eixe mateix dia a partir de les 18.00 hores, tindrà lloc a la Biblioteca Infantil.

El 23 d’abril és una data per a celebrar tot el que aporten els llibres a la societat i a la vida: les històries que transporten al lector a altres mons, a les autores i els autors que creen universos màgics, als personatges que els acompanyen en la trama…per això, des de la Biblioteca Infantil conviden a les xiquetes i els xiquets, acompanyats de les seues famílies, a conéixer una història molt especial sobre llocs que no tenen un accés tan fàcil a la lectura com succeïx a Burjassot que gràcies a les seues dos Biblioteques, persones de totes les edats poden agafar els seus llibres prestats i descobrir eixe món màgic.

L’animació arriba sota el títol ‘Biblioburro: una història real de Colòmbia’, que presenta la història de Luis qui, amb molta perseverança i la companyia dels seus dos rucs Alfa i Beto, va anar repartint lectures i un immens amor pels llibres.

L’activitat començarà llegint la història i, després, cada participant triarà un llibre i també un lloc on l’enviaria, ideant la manera perquè arribe al seu destí. Al final de l’activitat, s’haurà creat una xarxa de llibres, llocs i persones connectades pel seu amor als llibres.

No hi ha excusa per a passar esta divertida vesprada de lectura a la Biblioteca Infantil de Burjassot descobrint, a més, noves lectures i noves històries que, amb seguritat, sorprenen els xiquets i les xiquetes lectores.