Les Escoles Esportives Municipals acomiaden el curs amb una vesprada de jocs aquàtics en la Piscina d’Estiu

14 juny 2024|Burjassot

Des de 20/06/2024 fins a 20/06/2024

Ja està tot preparat perquè dijous 20 de juny, a partir de les 17.00 hores, la Piscina d’Estiu de Burjassot aculla la gran festa de final de curs de les Escoles Esportives Municipals. Les xiquetes i els xiquets que durant el curs 2023/2024 han practicat el seu esport favorit a un preu reduït, gràcies al programa esportiu de l’Ajuntament de Burjassot, gaudiran d’una gran vesprada festiva.

Vesprada en la qual, gràcies a la Regidoria d’Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez, els menuts participants també degustaran un saludable berenar, a partir de les 18.00 hores.

L’entrada a la piscina haurà de realitzar-se per la porta de la pista de futbol sala 1, dins del poliesportiu i, en el moment d’entrar, es repartiran els tiquets per a poder retirar el berenar a partir de les sis, com s’ha assenyalat, en els punts habilitats en la piscina.

Des de la Regidoria d’Esports i tot l’equip de les Escoles Esportives Municipals esperen que totes les persones que acudisquen a esta divertida vesprada la gaudisquen i donen per iniciades les seues vacacions estivals.