‘Living’ i la reposició de ‘El gato con botas 2’ estrenen la cartellera del Tívoli, al febrer

30 gener 2023|Burjassot

Des de 03/02/2023 fins a 05/02/2023

Living OK

Febrer, el mes en què se celebraran els Premis Goya, aterra al cinema Tívoli amb dues proposta per al primer cap de setmana. Una no és nova perquè es tracta de la reposició de El gato con botas 2, pel·lícula el tiró de la qual encara continua atraient a espectadors i espectadores amb ganes de conéixer les noves aventures del famós felí amb veu d’Antonio Banderas. El gato con botas 2 es tornarà a projectar al cinema Tívoli, divendres que ve 3, a les 19.30 h i el diumenge 5 de febrer, a les 16.30 h.

La segona proposta per al primer cap de setmana de febrer sí que és una estrena i es tracta de Living, que es projectarà a la sala fosca de Burjassot el divendres 3, a les 22.30 h i també el diumenge, a les 19.30 h. Amb el protagonisme absolut de l’actor anglés Bill Nighy, la interpretació del qual li ha valgut la nominació a l’Óscar a millor actor i dirigida per Oliver Hermanus, Living presenta a Williams, un veterà funcionari d’una oficina burocràtica en la reconstrucció de Gran Bretanya després de la Segona Guerra Mundial. El seu dia a dia ho passa entre la paperassa de l’oficina governamental, fins que se li diagnostica una malaltia mortal. Vidu, oculta la malaltia al seu fill adult, i passa una nit de desenfrenament en companyia d’un escriptor bohemi, mentre evita tornar la seua oficina. Però, després que una antiga companya de treball li inspire a trobar un sentit als dies que li queden, Williams intenta salvar un modest projecte personal per a reconfigurar el sistema burocràtic en el qual treballa, al mateix temps que s’aferra a la vida com unca ho havia fet abans. La pel·lícula és un remake del film Ikiru (Per a viure) de Akira Kurosawa, que alhora es va inspirar en la novel·la amb el mateix nom del guanyador del Nobel, Kazuo Ishiguro.

L’entrades per a gaudir de Living i del gat amb botes 2 al cinema Tívoli tenen un preu únic de 4 euros i es poden adquirir, telemàticament, en aquest ENLLAÇ i en la web del cinema Tívoli. Recordem que durant les pròximes setmanes de febrer, no hi ha sessió de cinema els dissabtes perquè les comissions falleres de Burjassot estan celebrant les seues presentacions, en la Sala d’actes del Centre Cultural Tívoli.

Les pròximes pel·lícules que arribaran a la cartellera del cinema Tívoli són La Ballena (The Whale) i Astérix i Obelix: El reino medio, el cap de setmana del 10 i el 12 de febrer de 2023.