Arriba Burjajove 2018, tres dies de festival per a tota la família

26 desembre 2017|Burjassot

Des de 02/01/2018 fins a 04/01/2018

Burjajove castellano

És un clàssic del Nadal de Burjassot, un projecte d’oci i temps lliure que, des de fa més de dues dècades, arriba amb cada nou any per a dinamitzar les vacances dels menuts i joves del municipi. Encara que, amb la imminent edició de 2018, l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot s’ha proposat que Burjajove siga un autèntic festival i, més concretament, tres dies de festival per a tota la família, sense importar l’edat, perquè la programació, en la qual cabrà teatre, humor i música, serà atractiva per a totes les edats. 

Les activitats de Burjajove 2018 tindran lloc del 2 al 4 de gener, tant en la Casa de Cultura com en el Centre Cultural Tívoli. La primera d’elles es tracta de la funció teatral anomenada “Peter Pan contra el youtuber”, la qual tindrà lloc el dimarts 2 de gener, a les 19h, en el Tívoli. Creada per Jaime Pujol i Diego Braguinski i amb música original de Víctor Lucas, “Peter Pan contra el youtuber” és una representació musical que reivindica la importància del conte com a eina per a activar la imaginació dels xiquets i la necessitat de recuperar la tradició de contar històries, enfront de la creixent vorágine del món virtual. Les entrades per a gaudir d’aquesta obra de teatre tenen un preu de 6 euros. 

El 3 de gener, la jornada està dedicada a la música amb l’espectacle gratuït “Descubriendo a AC/DC” que acollirà l’Auditori de la Casa de Cultura a les 19h. Es tracta d’una proposta per a gaudir del rock en família. L’espectacle acosta la història i la música de grans bandes del gènere als més menuts, com és el cas de la mítica banda australiana AC/DC i, al mateix temps, fa gaudir també als seus majors de les seues cançons més famoses.

El 4 de gener, l’Auditori de la Casa de Cultura acollirà el Toom Pak, una vesprada de percussió en estat pur perquè siga gaudida per grans, joves i també per xicotets. A partir de les 19h, la Casa de Cultura rebrà aquest xou on l’energia i l’enginy s’agafen de la mà per a dotar de vida als objectes, que, en mans dels Toom Pak, es transformen en una proposta teatral on el fem i els residus es converteixen en bellesa.

Finalment, l’humor arribarà a Burjassot per a quedar-se durant una bona estona la nit del 4 de gener, quan, a partir de les 23h, salte a l’escenari del Tívoli el monologuista i humorista valencià Raúl Antón, la fama del qual ha pujat com l’escuma durant els últims anys. Ara, torna en aquesta ciutat tan propera a ell per a fer plorar de riure a totes les persones que vagen al Tívoli amb el seu monòleg “Chocolate sexy”. Les entrades per a assistir al xou humorístic de Raúl Antón tenen un preu de 2,50 euros.