Els actes oficials de les Falles 2020 comencen a Burjassot amb la solemne Exaltació de les seues Falleres Majors

17 febrer 2020|Burjassot

Des de 22/02/2020 fins a 22/02/2020

Exaltación Falleras 2020

Ja està tot preparat perquè dissabte que ve 22 de febrer siga un dels dies més especials per a les Falles de Burjassot. Ho serà amb l’acte que oficialment fa que comence la festa fallera en el municipi, la Solemne Exaltació de les Falleres Majors de les tretze comissions del municipi. Exaltació que tindrà lloc a partir de les 17.30 hores en el Centre Cultural Tívoli.

L’Agrupació de Falles, presidida per Iván Heredia Cortés, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, de la mà de la regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros, ha organitzat un acte molt emotiu i especial perquè les Falleres Majors del 2020 comencen el seu any de regnat amb la major de les il·lusions.

A les 17.30 hores serà la recepció, per part de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, de les Falleres Majors i Falleres Majors Infantils, acompanyades dels seus presidents per a, poc després, passar a la platea del Tívoli on la vesprada començarà amb un espectacle. Després d’aquest, començarà la Solemne Exaltació de les Falleres, en un acte que tindrà com a presentadora amb Mónica Segura Roca i a Montse Catalá Angresola com a mantenidora.

Després de l’Exaltació, es procedirà a la imposició de les recompenses falleres i de les Insígnies de Plata de la Ciutat de Burjassot, que enguany han recaigut en el faller Pepe Beltrán, per la seua dilatada experiència fallera, i en la Junta Local contra el Càncer de Burjassot, entitat molt lligada al món de les Falles de manera solidària ja que són diferents les Comissions que col·laboren amb la mateixa per a recaptar fons per a la lluita contra la malaltia.

En el mateix Centre Cultural Tívoli, després de finalitzar l’Exaltació, tindrà lloc el Sopar de Gala.