Els Reis Mags passaran pels carrers de Burjassot on resideixen xiquets i xiquetes confinats per la COVID-19

3 gener 2022|Burjassot

Des de 05/01/2022 fins a 05/01/2022

Reyes magos

Els Reis Mags d’Orient passaran per Burjassot el pròxim 5 de gener. Molts xiquets i xiquetes del municipi podran acudir aqueixa vesprada, al Parc de la Granja, per a poder gaudir de la visita més esperada de l’any. No obstant això, altres xiquets i xiquetes de Burjassot no podran acudir a veure Ses Majestats per trobar-se confinats en les seues llars a causa de la incidència de la COVID 19 en el municipi. Pensant en ells, l’Ajuntament de Burjassot ha pogut contactar amb Melchor, Gaspar i Baltasar, i els Reis Mags han accedit a passar pels carrers de Burjassot, en el matí del 5 de gener, on resideixen els xiquets i xiquetes que actualment estan confinats.

Així, les persones interessades i responsables dels xiquets confinats, hauran d’enviar un correu electrònic a comunicacion@burjassot.es entre les 11.00 h del 3 de gener i les 11.00 h del 4 de gener. En aquest correu, en el qual se sol·licitarà que les seues Majestats els Reis Mags passen el dia 5 de gener pels carrers d’aquests xicotets que no poden eixir de casa, haurà d’incloure les següents dades:

– Adreça postal on resideixen els xiquets/xiquetes confinats
– Un telèfon de contacte
– Nom i cognoms del xiquet/xiqueta en qüestió i de l’adult responsable que remet el correu electrònic

És important destacar que, a partir de les 11.00 h de demà, 4 de gener, ja no s’acceptaran més sol·licituds (correus electrònics) ja que els Reis Mags hauran de preparar el seu itinerari per a poder atendre a totes els sol·licituds. Els correus electrònics enviats dins del termini i en la forma escaient seran contestats a partir de les 12.00 hores de demà, 4 de gener, amb l’hora aproximada en què els Reis Mags passaran per cada carrer indicat, durant el matí del 5 de gener.