Els Reis Mags rebran a les xiquetes i els xiquets de Burjassot la màgica vesprada del 5 de gener

3 gener 2023|Burjassot

Des de 05/01/2023 fins a 05/01/2023

Reyes Magos

El 5 de gener és el dia més especial de l’any per als xiquets, i menys xiquets, de tot el món. La il·lusió i la fantasia de la visita de Ses Majestats, els Reis Mags, fa que es visca una vesprada/nit plena de màgia i bons propòsits.

A Burjassot, per segon any, Ses Majestats, comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, situaran el seu Campament al Parc de la Granja i, a més, rebran a les i els xiquets del municipi a l’Auditori de la Casa de Cultura.

Enguany, hi ha diferents opcions per a gaudir d’aquesta vesprada tan especial. D’una banda, des de les 18.00 hores es podrà visitar el Campament dels Reis Mags, entrant per la c/ Pintor Goya, i gaudir passant per les diferents escenes que s’han preparat per a viure aquesta vesprada màgica al costat dels patges i carters reals, que estaran revisant i ultimant totes les comandes que s’han rebut ja en les bústies reals. No faltaran Mickey i Minnie, el bosc màgic, Frozen i diferents superherois i personatges infantils que no han volgut perdre’s l’oportunitat de visitar Burjassot i acompanyar a Ses Majestats.

Després de la visita íntegrament al Campament, es podrà passar a veure als Reis Mags a l’Auditori de la Casa de Cultura on Melchor, Gaspar i Baltasar estaran desitjosos i encantats de rebre l’afecte i les peticions de les xiquetes i els xiquets de Burjassot.

En el cas de només voler veure a Ses Majestats, sense passar prèviament pel Campament, es podrà passar directament per l’Auditori de la Casa de Cultura. És important destacar que no hi haurà connexió directa amb el campament en el cas de triar aquesta opció i que l’entrada al mateix haurà de fer-se pel carrer Pintor Goya.

Tant si es visita el campament com si es tria l’opció de visitar directament a Ses Majestats, totes les xiquetes i xiquets que passen pel Parc de la Granja i per l’Auditori de la Casa de Cultura s’emportaran un detall com a record d’aquesta màgica vesprada.

El Campament i Ses Majestats rebran a totes les famílies de Burjassot que vulguen passar a veure’ls fins a les 21.00 hores.