Los Secretos arriben a Burjassot com a cap de cartell dins del Festival “No te cambio por nadie” d’Asindown

14 juliol 2023|Burjassot

Des de 23/09/2023 fins a 23/09/2023

La música espanyola arribarà a l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot, de mans d’Asindown, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, dins de la segona edició del Festival “No te cambio por nadie”.

En aquests dies, des de l’organització han donat a conéixer al cap de cartell, el grup espanyol Los Secretos que s’unirà en l’escenari a Celtas Cortos i a Rafa Sánchez, de La Unión.

Aquest gran elenc musical arribarà a Burjassot el dissabte 23 de setembre a partir de les 18.00 hores i les entrades a poden adquirir-se a través de www.asindown.org o bé en www.megaentradas.com.

Uns dies abans del concert, concretament el divendres 15 de setembre a les 19.00 hores, el Centre Cultural Tívoli acollirà la presentació del festival de mans de Luis Pérez, Eva Ramón, Paloma Pérez i Kevin Giner.

“No te cambio por nadie” ha sigut una gran oportunitat per a donar visibilitat a les capacitats dels xics i xiques d’Asindown, i empoderar-les a través del poder de la música i el treball. Tal com la pròpia entitat ha assenyalat, es tracta d’un esdeveniment “centrat en els nostres usuaris i usuàries que han exercit un paper fonamental, tant en el procés de creació com en el desenvolupament d’aquest, executant tasques des de la recepció i acomodació d’artistes, servei de servei d’àpats i atenció en el backstage i, per descomptat, presentant el festival més inclusiu d’Espanya”, funcions que tornaran a desenvolupar en l’edició d’enguany.

No hi ha excusa per a no gaudir d’aquest gran festival que arribarà a Burjassot amb tota la il·lusió i les ganes que el públic gaudi igual o més que totes les persones encarregades d’aquest.