L’XI Torneig de Futbol Base Ciutat de Burjassot reuneix els millors futbolistes en el municipi

9 juny 2015|Burjassot

L’esport rei, el futbol, serà l’indiscutible protagonista a Burjassot durant el cap de setmana vinent. Els dies 13 i 14 de juny el municipi acollirà la celebració de l’XI Torneig de Futbol Base Ciutat de Burjassot, en el qual 11 formacions de futbol donaran el millor de si per emportar-se el triomf final.

Organitzat pel Burjassot CF, el Torneig arrancarà amb la seua presentació de mans del president del club, Juanjo Huesca, el divendres 12 de juny, a les 19 hores en el camp de l’equip, Los Silos. Amb la presència de diferents representants municipals i dels diferents equips participants en el torneig, aquest serà el tret d’eixida al mateix.

La competició començarà el dissabte 13 de juny a les 9 del matí, moment en el qual s’iniciaran els partits que no cessaran fins al diumenge, dia en el qual se celebraran les fases finals de cadascuna de les categories.

Els equips participants són: Burjassot CF, el Real de Gandia, Huracán, Godella CF, Sedaví CF, Los Silos CF, CD El Rumbo, Alboraia, Tavernes Blanques, CF Levante Alfafar i el Torre Levante CF.