Mickey Mouse ja ha visitat virtualment 160 llars de Burjassot

23 abril 2020|Burjassot

mickey

Quins aniversaris més especials estan vivint les xiquetes i els xiquets de Burjassot! Mickey Mouse està tenint moltíssima faena en el municipi però està súper feliç d’alegrar als xiquets de Burjassot que estan complint anys durant l’estat d’alarma ja que els envia un vídeo personalitzat en el qual, a més de felicitar-los, els anima a continuar portant-se tan bé com ho estan fent fins a ara.

Mickey ha visitat ja, virtualment, 160 llars de Burjassot amb missatges molt divertits de felicitació i, com s’ha assenyalat, també d’ànim perquè els xicotets herois i heroïnes de Burjassot continuen passant el confinament de la millor de les maneres.

A més, en aquests dies, Mickey ha estat pensant que tots els xiquets i les xiquetes del municipi ho estan fent genial quedant-se a casa, fent els seus deures i ajudant als seus pares i mares en tot allò que poden. Per aquest motiu, i perquè la seua il·lusió no decaiga, ha decidit que, a més de felicitar els aniversaris, també enviarà missatges d’ànim personalitzats perquè els xiquets s’ho mereixen.

Per a poder rebre el missatge personalitzat per a cada xiqueta i xiquet, els seus pares o tutors han d’enviar un correu electrònic a agencia.jove@imcjb.net amb la petició, el nom del xiquet i, si pot ser, si li agrada alguna cosa en especial perquè així Mickey puga donar-li una sorpresa. Important: facilitar també el telèfon del pare, mare o tutor del xiquet o de la xiqueta al qual es farà arribar el vídeo.

Mickey espera continuar alegrant a totes les xiquetes i els xiquets de Burjassot que s’estan portant molt bé i que es mereixen aquest xicotet homenatge. Ànim a tots ia totes!