El conte ‘Noa’ arriba a la Biblioteca Infantil dins de les activitats pel Dia Internacional de les Dones

28 febrer 2022|Burjassot

Des de 04/03/2022 fins a 04/03/2022

Els més menuts de la casa, entre 6 i 10 anys, tenen una cita divendres que ve 4 de març a la Biblioteca Infantil de Burjassot. A partir de les 18.00 hores, la Biblioteca acollirà un taller infantil i la presentació del conte amb perspectiva de gènere, Noa. Una activitat emmarcada dins de les accions per a commemorar el Dia Internacional de les Dones i que compta amb la col·laboració de l’equip de Biblioteques Municipals.

Belén Jiménez Gómez i Rosa Mª Fernández Rosado han creat aquest conte sobre els rols de gènere amb l’objectiu de col·laborar amb l’Associació Rosa de los Vientos por la Igualdad de Género. El conte compta també amb el patrocini de la Generalitat Valenciana, CES, FAES, Departament d’Igualitat de l’Ajuntament de Gandia i el Col·legi Els Tarongers.

Totes les activitats programades per a commemorar el Dia Internacional de les Dones, des de l’àrea d’Igualtat i Feminisme de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per l’alcalde del municipi, Rafa García, a través de la Unitat d’Igualtat (Espai Dona) són finançades pel Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.