Presentat el llibre “Burjassot”, la nova publicació institucional de l’Ajuntament

10 maig 2024|Burjassot

Libro Burjassot

Ha sigut una vesprada molt especial per a Burjassot. Una vesprada en la qual s’han unit el passat, el present i futur del municipi en la nova publicació institucional, sense comercialització, que l’Ajuntament de Burjassot ha presentat a la societat burjassotera.

“Burjassot” és el nom d’este nou llibre que, després de la idea de l’alcalde del municipi, Rafa García, posava a treballar a Robert Blanes, Ángel López i Vicente Sanchis, coordinadors de la publicació i encarregats de reunir un bon nombre d’autors i autores del municipi disposats a participar en este gran projecte.

El resultat final ha sigut excepcional: una publicació en la qual es poden veure imatges del Burjassot d’antany i de l’actual; generosos articles amb els quals descobrir els costums que els nostres antecessors tenien i que han anat evolucionant amb el pas del temps. Un temps que ha portat al municipi al seu desenvolupament des de diferents àrees i senderes que queden reflectits en un treball exquisit i acurat, amb una edició sense igual, en la qual al llarg de trenta-un capítols, es fa un recorregut per la ciutat de Burjassot.

El llibre podrà consultar-se a la Biblioteca Municipal i s’aportarà un exemplar als centres educatius del municipi perquè el tinguen a les seues biblioteques. Així mateix, la versió digital del llibre està disponible en el web municipal per a la lliure consulta i descàrrega.

VERSIÓ DIGITAL LLIBRE ‘BURJASSOT’

Les autores i autors del llibre han sigut: Carmina Andrés Lorente, Francisca Arnau Martínez, Vicent Anyó Andrés, Josep Vicent Castelló Ballester, Miguel Caro García, Arturo Cervellera Moscardó, Luis M. Expósito Navarro, Mercedes Fontelles García, Santiago López García, Mª Amparo López Ramírez, Sergi Maicas Prieto, Vicente Manzana De Pedro, Ana Mª Mayol i Ballester, Javier Naharros Lozano, Marian Navarro Muñoz, Jorge Pelufo Martínez, Vicent Roig Folch, Marta Sanchis Alegre, Jordi Sebastià i Talavera, Roc Lluís Senent Sánchez, Ricardo Sixto Iglesias, Salvador Zaragoza Adriaensens.