Rosa Lázaro presenta en la Casa de Cultura el seu llibre d’autoajuda “Nací de una estrella”

4 maig 2017|Burjassot

Des de 05/05/2017 fins a 05/05/2017

Nací de una estrella

Divendres que ve 5 de maig la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura de Burjassot va a ser testimoni de la presentació d’una nova obra literària. En aquesta ocasió, i dins de les activitats d’animació lectora programades des de les Biblioteques Municipals, la veïna de Godella Rosa Lázaro Alfonso presentarà el seu llibre d’autoajuda “Nací de una estrella”. Serà a les 19 hores.

Apassionada a la lectura i a l’escriptura, amb només 12 anys, Rosa va descobrir com la seua forma d’escriure arribava al cor de la gent i va decidir continuar per aqueix camí. Posseïdora d’una capacitat innata, li atrauen per igual la ciència, l’art, l’espiritualitat i l’humanisme. Estima les paraules perquè, a través d’elles ha aconseguit expressar els sentiments que el seu cor alberga.

Amb aquest primer llibre, “Nací de una estrella”, Rosa convida als seus lectors “a conèixer el camí de la seua pròpia evolució i a comprendre que la bondat, l’amor i la bellesa són qualitats inherents a tota la humanitat i expressions de la nostra realitat més profunda”, tal com assenyala en la seua biografia.