Les Biblioteques Municipals tanquen setembre amb el Mercat del Bescanvi i el Club de Lectura

14 setembre 2023|Burjassot

Des de 28/09/2023 fins a 29/09/2023

Mercado del Trueque

Després d’un intens mes d’activitats de foment de la lectura, les Biblioteques Municipals de Burjassot acomiaden setembre amb la celebració d’una nova edició del Mercat del Bescanvi de Llibres i una nova sessió del Club de Lectura.

Com cada últim dijous de mes, el 28 de setembre, tornarà el Mercat del Bescanvi de Llibres a la planta baixa de la Casa de Cultura. Aquesta activitat és una de les més sol·licitades i que major nombre de persones acull cada mes ja que es dona l’oportunitat a la ciutadania de canviar els llibres que ja s’han llegit per uns altres que encara no han sigut descoberts. El Mercat del Bescanvi estarà obert de 17.00 a 19.00 hores.

D’altra banda, també torna el Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults i la próxima sessió serà el divendres 29 de setembre, la qyal estarà dedicada a la novel·la històrica Nadie lo sabe, de Tony Gratacós. L’activitat començarà a les 19.00 hores, a la Casa de Cultura.

Nadie lo sabe narra una aventura única que submergeix al lector en una de les èpoques més esplendoroses i fascinants de la història d’Espanya i que amaga un emocionant secret que ha tardat cinc-cents anys a eixir a la llum.