Setembre arriba al cinema Tívoli amb Valerian, La niebla y la doncella, Spark, Abracadabra, Verónica i Barry Seal

7 setembre 2017|Burjassot

Des de 15/09/2017 fins a 17/09/2017

valerian
spark
abracadabra
barry seal

 

La Terrassa d’Estiu ja ha tancat les seues portes, però no per açò hofa la programació cinematogràfica de Burjassot que ja ha tornat a instal·lar-se en la gran pantalla del Centre Cultural Tívoli. Després del pas de l’obrer aventurer Tadeo Jones 2, el mes del pas de l’estiu a la tardor avança amb noves estrenes que arribaran a Burjassot amb l’arribada dels caps de setmana.

Del 15 al 17 de setembre, el cinema Tívoli acollirà les projeccions de “Valerian” i “La niebla y la doncella”. “Valerian i la ciudad de los Mil Planetas” és una pel·lícula d’acció, aventura i ciència ficció francesa, escrita i dirigida per Luc Besson. Es projectarà el divendres 15 i el dissabte 16, a les 19 h, mentre que el diumenge 17 es projectarà a les 16:30 h. Basada en la novel·la de l’escriptor Lorenzo Silva, “La niebla y la doncella” és la tercera història de la sèrie protagonitzada pels guàrdies civils Bevilacqua i Chamorro. Ara, sota la direcció d’Andrés M. Koppel i el protagonisme de Quim Gutiérrez i Verónica Echegui, aquest thriller d’intriga arriba al cinema. En el Tívoli, tindrà les seues projeccions el divendres 15 i el dissabte 16 a les 22:30 h i el diumenge 17, a les 19:30 h.

“Spark. Una aventura espacial” i “Abracadabra” protagonitzaran a Burjassot el cap de setmana cinematogràfic del 22 al 24 de setembre. El públic infantil també té el seu espai per a la diversió aquest mes amb la pel·lícula “Spark. Una aventura espacial”, un trepidant i divertit film d’animació que es projectarà en el Tívoli el divendres 22 i el dissabte 23 a les 19 h i també el diumenge 24, a les 17 h. El mateix cap de setmana, aterra en la gran pantalla local “Abracadabra”, la comèdia negra espanyola dirigida per Pablo Berger i protagonitzada per Maribel Verdú, Antonio de la Torre i José Mota. “Abracadabra” es projectarà el divendres 22 i el dissabte 23 a les 22:30 h i el diumenge 24, a les 19:30 h.

Finalment, el cap de setmana de canvi del setembre a l’octubre arribaran dos noves pel·lícules al pati de butaques del Tívoli. El divendres 29 de setembre a les 22:30h, el dissabte 30 de setembre, a les 19h i el diumenge 1 d’octubre, a les 19:30h arriba al Tívoli “Barry Seal: el traficante”. Protagonitzat per Tom Cruise, aquest thriller biogràfic, per als amants de l’espionatge, està basat en la vida real de Barry Seal, un expilot que es va convertir en un important narcotraficant en el cartell de Medellín i que va acabar sent reclutat per la CIA i el departament d’intel·ligència de la DEA. Finalment, el dissabte 30 de setembre, a les 22:30h i el diumenge 1 d’octubre, a les 17h arribarà “Verónica” una esgarrifosa pel·lícula de terror basada en fets reals, sota la direcció de Paco Plaza.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes en el cinema Tívoli tenen un preu únic de 4 euros i poden adquirir-se en la taquilla, des d’una hora abans de l’inici de cada projecció. A través de la pàgina de Facebook, Cinema Tívoli Burjassot, es podrà participar en el sorteig d’entrades per a assistir gratuïtament al Cine Tívoli.