Tornen els grups de conversa en valencià a Burjassot

16 desembre 2022|Burjassot

cartel CONVERSA BURJASSOT

La regidoria de Promoció del Valencià, que dirigeix Manuela Carrero, a través de AVIVA Burjassot, torna a posar en marxa els grups de conversa en valencià dedicats a la població interessada a practicar la part oral de la llengua valenciana. Els grups estan dirigits a la ciutadania de Burjassot que compte amb un nivell bàsic o intermedi de la llengua i vulga millorar les seues competències orals, practicant en grups reduïts i de manera gratuïta.

La matrícula per a poder formar part d’un d’aquests grups de conversa s’obrirà dilluns que ve 19 de desembre i estarà oberta fins que es complete el total de les 25 places disponibles. La matrícula s’haurà de realitzar, telemàticament, a través de la Carpeta Electrònica de l’Ajuntament de Burjassot. Les persones que s’inscriguen hauran de tindre, almenys, 16 anys complits en el moment de la matrícula.

Les sessions de conversa seran gratuïtes i tindran lloc una vegada per setmana, amb disponibilitat de grups tant en horari de demà com de vesprada, de la mateixa manera que les persones interessades podran optar per la modalitat presencial o la telemàtica. Coincidint amb l’Any Nou, les sessions començaran dilluns que ve 9 de gener i es prolongaran fins a finals de maig. Després, les classes de conversa es reprendran a l’octubre i passaran a tindre un caràcter anual, entre octubre i maig.

Les classes presencials tindran lloc els dimarts, en tres sessions disponibles i a la Casa de Cultura, a les 16 h, a les 17 h i a les 18 h. Les classes telemàtiques tindran lloc els dimecres a les 9 h i els dijous a les 16 h, a través de la plataforma Jitsi Meet.