Ja es coneixen les dates de la campanya d’admissió de l’alumnat en les Escoles Infantils Municipals per al curs 2019/20

3 abril 2019|Burjassot

Escuelas Infantiles Municipales

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Olga Camps, des del Servei Psicopedagògic Municipal, informa les famílies amb xiquets i xiquetes nascuts entre 2019 i 2017, de les dates de la campanya d’admissió de l’alumnat en les Escoles Infantils Municipals per al pròxim curs escolar, 2019/20.

CONSULTA ACÍ EL FUTLLET INFORMATIU

Així, tal com han assenyalat des del servei municipal, les sol·licituds i la resta de documentació que se sol·licita en la matrícula es presentaran a l’Escola Infantil Municipal 613, en la Carretera de Llíria, s/n, del 9 al 17 de maig. Per a l’alumnat que es trobe ja escolaritzat a l’Escola Infantil Municipal i vulga confirmar la plaça escolar haurà de presentar la fulla de la sol·licitud i qualsevol documentació justificativa que acredite les modificacions produïdes en el si de la unitat familiar.

Les llistes provisionals d’admesos podran consultar-se el 30 de maig en el tauler d’anuncis de la citada Escola Municipal i/o en la pàgina web de l’Ajuntament. Les reclamacions a aquestes llistes es realitzaran davant la Comissió d’Escolarització per a Educació Infantil i es presentaran del 30 de maig al 3 de juny, sent la publicació definitiva de les llistes el 12 de juny.

El procés d’admissió de l’alumnat a les Escoles Infantils té per objecte escolaritzar a xiquets i xiquetes en el primer cicle d’Educació Infantil per primera vegada. Aquest cicle, de caràcter voluntari, comprén l’etapa educativa que va des dels 0 als 3 anys.