Arranquen el 5 de setembre les matrícules d’adults, xiquets i joves d’Escoles Esportives Municipals

25 juliol 2019|Burjassot

Pilates

El nou curs 2019/2020 de les Escoles Esportives Municipals de Burjassot començarà a rodar dijous que ve 5 de setembre. Aqueixa és la data en la qual començaran les matrícules en les diferents disciplines esportives que ofereix enguany la Regidoria d’Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez, per a menors de 16 anys i adults.

Com a novetat en aquest curs, per a adults pensionistes i/o jubilats, s’aplicarà un descompte del 30% en el preu dels cursos de Taitxí, Ioga, Iogalates, Pilates, Zumba i Gimnàstica de Manteniment. Els beneficiaris d’aquest descompte hauran de presentar el justificant que acredita la seua situació de jubilat i/o pensionista el primer dia de classe.

A més, després del bon acolliment del passat any, i pensant a donar un major servei a les i els ciutadans de Burjassot, la Regidoria obrirà un nou període de matrícula en els cursos en els quals queden places, el 17 de febrer del pròxim any, tant per a majors com per a xiquets. En aquest cas, el preu de la matrícula serà de la meitat del que costa el curs complet.

Les matrícules de les Escoles Esportives Municipals podran realitzar-se on line a través del següent ENLLAÇ o de manera presencial en el Poliesportiu Municipal, amb número recollit de manera prèvia a partir del 30 d’agost. En tots dos casos, la matrícula començarà a les 9 del matí. És imprescindible, per a formalitzar la matrícula, estar empadronats a Burjassot. En el cas de la matrícula presencial, el tindre número no suposa la reserva de plaça en cap modalitat esportiva.

Si s’opta per la matrícula en línia, el pagament de la matrícula es podrà fer només amb targeta de crèdit o de dèbit. Si es tria la modalitat de matrícula presencial, aquestes matrícules es faran amb repartiment previ de números, a partir del 30 d’agost, en les dependències del Poliesportiu Municipal a partir de les nou del matí. Cada número serà una cita prèvia i permetrà realitzar dues inscripcions.

En el número s’indicarà a partir de quina hora es pot fer efectiva la matrícula, evitant així també les cues d’espera. Com s’ha assenyalat, el tindre número no implica la reserva de plaça. El pagament, en aquest cas, es podrà fer amb targeta de crèdit o dèbit o amb carta de pagament emesa en el moment de la matrícula que no serà efectiva fins que es realitze l’ingrés bancari. L’horari de matrícula presencial, en el Poliesportiu, serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i els dimarts i dijous de 17 a 19 hores.

Un any més, els preus dels cursos no han patit canvis amb el que les alumnes i els alumnes de Gimnàstica de Manteniment, Taitxí, Iogalates, Ioga, Pilates, Zumba Fitness i Zumba Gold, pagaran 77,50€, i els de Gimnàstica de Majors de 60 anys, 35€. Tots els cursos tenen un ampli ventall d’horaris i dies que es pot consultar tant en el fullet informatiu elaborat des de la Regidoria d’Esports com en la pròpia web municipal en el moment de realitzar la matrícula.

FULLET ADULTS

En el cas dels xiquets i joves fins a 16 anys, el preu dels cursos és de 52€ amb descompte del 50% de l’import en cas de Família Nombrosa i bonificació especial del 100% a Família Nombrosa Especial. És necessari aportar el Llibre de Família Nombrosa vigent.

Enguany per a xiquetes, xiquets i joves, la Regidoria ha programat cursos de Funky que s’uneixen als d’Atletisme, Minibasket, Pre-esport, Handbol, Futbol Sala, amb cursos en el Poliesportiu i en el Col·legi Villar Palasí, Gimnàstica Aeròbica, Rítmica, Karate, Tennis, Patinatge, Natació Sincronitzada i Waterpolo. La modalitat de rítmica també podrà impartir-se, sempre que hi haja suficients alumnes per a realitzar l’activitat, en el Col·legi Villar Palasí.

FULLET XIQUETS

A partir del 16 de setembre les persones empadronades en altres municipis podran sol·licitar places en les activitats que queden vacants. Aqueix mateix dia començaran les matrícules de waterpolo i natació sincronitzada en la Piscina Coberta.

El fullet elaborat per la Regidoria d’Esports per a adults pot consultar-se ACÍ.

El fullet elaborat per la Regidoria d’Esports per a xiquets por consultar-se ACÍ.