“Bohemian Rhapsody”, “Hobbs & Shaw” i altres huit pel·lícules d’èxit es projectaran a la Terrassa d’Estiu el mes d’agost

29 juliol 2019|Burjassot

Des de 30/07/2019 fins a 02/08/2019

Bohemian

Després de l’immillorable acolliment de les pel·lícules que es van projectar durant el mes de juliol a la Terrassa d’Estiu, agost ve carregat d’altres estrenes d’èxit per a tota la família. El millor cinema a l’aire lliure per a gaudir, un mes més, de les nits d’estiu. Les sessions seran, igual que el mes de juliol, de dimarts a diumenge, a les 22.30 hores.

Per a finalitzar el mes de juliol, els dies 30 i 31 i començar agost amb força, el dijous dia 1, a la Terrassa sonaran els grans temes de Queen. L’oscaritzada “Bohemian Rhapsody” torna a Burjassot, després d’aconseguir omplir les butaques del Tívoli el novembre passat. Un film, recomanat per a majors de 12 anys, que repassa la trajectòria de la banda britànica i fa un recorregut per la intensa i frenètica vida del seu vocalista principal, Freddie Mercury. La Terrassa d’Estiu ofereix l’oportunitat de gaudir, per primera vegada o de nou, aquesta pel·lícula que ha arrasat les sales de cinema de tot el món.

I de la música de Queen als derrapatges dels protagonistes de “Fast & Furious”. Els dies 2, 3 i 4 d’agost aterra a la Terrassa d’Estiu el nou lliurament de la saga: “Hobbs & Shaw”. Un policia i un altre mercenari, un estatunidenc i un altre britànic, dos homes que són adversaris i que, en principi, no tenen res en comú. Dwanye Johnson i Jason Statham seran els encarregats de posar-se al volant d’aquesta pel·lícula, que promet omplir Burjassot d’adrenalina i emocions fortes.

“Padre no hay más que uno”, l’última comèdia espanyola protagonitzada per Santiago Segura i Toni Acosta arribarà a la Terrassa d’Estiu els dies 6, 7 i 8 d’agost. Llaços familiars, situacions absurdes i grans lliçons que aprendre en una comèdia que no deixarà a ningú indiferent. El cap de setmana del 9 a l’11 d’agost la vida secreta de les mascotes es mostrarà en la pantalla de l’Auditori de la Casa de Cultura. Després del gran èxit del primer lliurament, “Mascotas 2” donarà a conéixer, encara més, com són els animals de companyia quan no hi ha cap humà a prop. Max i els seus amics protagonitzaran grans aventures en aquesta divertida pel·lícula recomanada per a tots els públics.

L’equador del mes d’agost arriba amb dues pel·lícules molt diferents que tenen alguna cosa en comú: el gran èxit que estan collint. La primera, “Lo dejo cuando quiera”, es projectarà els dies 13, 14 i 15 d’agost. Aquesta comèdia espanyola, protagonitzada pels divertidíssims David Verdaguer, Ernesto Sevilla i Carlos Santos, compta la història de tres professors universitaris que es llancen al món de la nit i els negocis térbols, sense estar massa preparats per a això. Després de riure a riallades amb aquesta divertida pel·lícula, la Terrassa d’Estiu convidarà al públic de Burjassot a descobrir la nova obra d’art de Disney: “El Rey León”, que arriba a Burjassot els dies 16, 17 i 18 d’agost, disposada a impressionar amb la seua millorada història i la seua increïble animació realista.

Els dies 20, 21 i 22 d’agost, el nou de Quentin Tarantino arriba a la Terrassa. Leonardo Dicaprio, Brad Pitt i Margot Robbie posen cara als tres protagonistes de “Érase una vez en Hollywood”, una boja pel·lícula ambientada en la cimera del cinema, a la fi dels anys 60. El testimoni l’agafaran, el cap de setmana, del 23 al 25 d’agost, Xarxa, Chuck, Bomb i tots els protagonistes de “Angry Birds 2” que aterren a Burjassot amb les seues noves aventures per a gaudi dels més xiquets de la casa.

Què passaria si després d’un huracà, la teua casa quedara inundada i t’aguaitaren terribles monstres sota l’aigua? La resposta a aquesta pregunta la trobaran els espectadors del thriller “Infierno bajo el agua” que arriba a la Terrassa els dies 27, 28 i 29 d’agost. Aquesta terrorífica pel·lícula farà que tots els espectadors mantinguen els seus ulls ben oberts.

I per a acabar la programació de la Terrassa d’Estiu, l’última pel·lícula d’agost serà “Dora la exploradora”, que es projectarà els dies 30 i 31 d’agost i 1 de setembre. Un film que gaudiran al màxim els més xicotets i els farà tornar al col·le amb les piles carregades.