La MOCUVA (Mostra de Curtmetratges Valencians) i el documental ‘Sintiéndolo mucho’, sobre Joaquín Sabina, arriben al cinema Tívoli

14 novembre 2022|Burjassot

Des de 19/11/2022 fins a 19/11/2022

Cartell MOCUVA 19-11-2022

El mes de novembre segueix endavant i la programació del cinema Tívoli per a la setmana en curs es concentrarà en la jornada del dissabte 19 de novembre ja que, la resta del cap de setmana, el Centre Cultural Tívoli estarà “ocupat” pel teatre: el divendres 18 arriba “Es una lata el trabajar” (teatre per a adults) i, el diumenge 20, la família sencera té una cita amb el musical “La llave mágica”.

Quant a la cartellera, el cinema Tívoli es convertirà el dissabte en seu per a la presentació de la Mostra de Curtmetratges Valencians (MOCUVA) que ha creat Exhicine amb la col·laboració del jove director, Llorenç García. L’esdeveniment, el qual comptarà amb la presència dels directors i directores dels curtmetratges que realitzaran un col·loqui amb el públic, començarà a les 19.30 h. Els curtmetratges que es presentaran i projectaran són Eixida, de Llorenç García; Acuarela, de Daniel Roldán; Vuela, d’Andrea Mateu; El escarabajo al final de la calle, de Joan Vives i Ella, de Carme H. Company. Alguns dels curtmetratges estan rodats en valencià i es projectaran com a tal.

El MOCUVA naix com una eina per a donar visibilitat a joves artistes de món del cinema, però també de la fotografia i la pintura que destaquen per la seua qualitat i que, a través d’aquest esdeveniment, tenen una oportunitat de mostrar les seues obres, tasca complicada moltes vegades per als artistes emergents en el panorama cultural valencià. A més, en el vestíbul del Tívoli, es podran contemplar les obres dels artistes María Bustos, Salva Carbonell, Vicent Gisbert i Carmen Frontera, els quals endinsaran als visitants en el seu particular plantejament de la realitat.

D’altra banda, i en horari de nit, a les 22.30 h, el cinema Tívoli albergarà la projecció de Sintiéndolo mucho, el documental del cineasta Fernando León de Aranoa, centrat en la figura, personal i professional, del cantautor Joaquín Sabina. El director madrileny ha estat, durant 15 anys, seguint a l’artista d’ací cap allà, a la seua casa, en concerts, en cites amb amics, en bons moments i en moments amargs i, tot aqueix brut audiovisual, es materialitza ara en la cançó més íntima del d’Úbeda.

El preu únic de les entrades per a gaudir del cinema a Burjassot és de 4€ i les mateixes poden adquirir-se, bé telemàticament, bé en la pròpia taquilla del Tívoli, des de mitja hora abans de l’inici de la projecció. El pròxim cap de setmana del 25 al 27 de novembre, les estrenes que arribaran al cinema Tívoli són As Bestas, la nova pel·lícula de Rodrigo Sorogoyen i, com a proposta familiar, Operación Bebé Oso.