Oberta la inscripció per a la I Burjacan, carrera solidària pels animals abandonats

13 setembre 2022|Burjassot

Des de 08/10/2022 fins a 08/10/2022

BURJACAN 2022

Dissabte que ve, 8 d’octubre, Burjassot anima a la població a córrer pels animals. Perquè ells ho farien. Aqueix dia tindrà lloc la I Burjacan, carrera solidària pels animals abandonats que ha organitzat la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) en col·laboració amb l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Benestar Animal, que dirigeix Juan Manuel Hernando.

La primera edició d’aquesta carrera i marxa solidàries, amb un recorregut de 3 km, començarà a les 11 h des de l’avinguda Vicent Andrés Estellés. Les inscripcions, amb dorsal 0 per ser solidàries, amb un donatiu de 7 euros que es destinaran a la SPAB, poden realitzar-se a través de ticketrun, fins al pròxim 6 d’octubre. La inscripció inclou a una persona i a un gos, i se sumaran 3 euros per la inscripció de cada gos addicional. La borsa del corredor, amb un detall inclòs per a tots inscrits, es podrà recollir en la mateixa avinguda on donarà inici la carrera, entre les 9 h i les 10.30 h.

Per a més informació, les persones interessades poden contactar amb la SPAB a través del telèfon 655 68 58 59. La SPAB ha organitzat aquesta carrera com una nova iniciativa per a la conscienciació i sensibilització ciutadana en contra del maltractament i l’abandó animal, així com el foment de l’adopció i convivència responsable amb els animals de companyia.