Obertes les inscripcions per a la 10K i Marxa Divina Pastora de Burjassot

2 juliol 2019|Burjassot

Des de 08/09/2019 fins a 08/09/2019

10k Divina Pastora Burjassot 8-09-2019

La carrera 10K Divina Pastora de Burjassot, organitzada pel Club Burjarunners, a benefici de l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE), ha obert el seu termini d’inscripcions. La carrera se celebrarà el diumenge 8 de setembre a les 9 hores, amb eixida des de la Plaça d’Emilio Castelar, i enguany, a causa de l’èxit de la primera edició, també hi haurà marxa, de quatre quilòmetres.

Les persones interessades a participar tenen fins al dijous 5 de setembre -o fins a esgotar els 1.000 dorsals- per a apuntar-se a través de la pàgina web carreraspopulares.com. Les inscripcions a la 10K i a la marxa costaran als participants huit i cinc euros, respectivament.

Aquest esdeveniment esportiu, que celebra enguany la seua setena edició, s’ha consolidat com una de les carreres més importants de l’inici de curs. A més, la totalitat de la seua recaptació va destinada a AVAPACE, una entitat sense ànim de lucre formada per persones amb paràlisi cerebral i les seues famílies.

El logo de la carrera solidària d’enguany i el seu eslògan “Tots som herois”, han sigut dissenyats per tres alumnes de cinqué de primària del CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot: Noam Talmon, Ángela FM i Lucas Rodríguez.

La 10K i la marxa organitzades per Burjarunners estan patrocinades per la Fundació Divina Pastora, en col·laboració amb l’equip d’atletisme Avapace Corre i l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d’Esports, que la dirigeix Juan Gabriel Sánchez.